WILT U MEER WETEN OVER ONS?

Tandprothetische Praktijk Groothoff B.V.

Vanaf mijn 18de ben ik al bezig met mijn grote passie tandtechniek. Tijdens de opleiding tandtechniek maakte ik in de kelder van mijn ouderlijk huis al kunstgebitten.

Toen ik als zelfstandige tandtechnicus voor tandartsen werkte concentreerde ik me vooral op alle ‘moeilijke’ patiënten daar lag voor mij de uitdaging. Mijn bedrijf is doorgegroeid tot 22 mensen.

In 2010 ben ik tot de conclusie gekomen dat grootschaligheid niet altijd het beste is voor de kwaliteit wat mij heeft doen besluiten om alleen verder te gaan. Ik miste het persoonlijke contact met de patiënten.

Wij vinden het belangrijk om het esthetische verhaal te combineren met goed functioneren van een kunstgebit. Dit komt enkel tot stand door het goed luisteren naar de patiënten zodat wij uw wensen kunnen verwerken in het kunstgebit. Bij ons werkt dit heel goed omdat wij de mondbehandeling alsmede de techniek in eigen beheer hebben. Ook reparaties van kunstgebitten doen wij zelf waardoor wij kunnen zorgen dat u dezelfde dag uw gerepareerde kunstgebit weer in uw mond heeft.

U bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek.

Werknemers

  • Rob Groothoff
    Rob Groothoff Eigenaar en tandprotheticus

    Vanaf 1970 ben ik bezig met mijn grote passie: tandtechniek. In diverse bedrijven gewerkt maar in 1985 begonnen met mijn eigen praktijk in Almere.  In 1999 afgestudeerd als tandprotheticus waardoor ik zelfstandig patiënten mocht behandelen in Tandstad. In 2010 begonnen met Groothoff Tandprothetische Praktijk.

  • Karin Bakker
    Karin Bakker Office manager

    Ik ondersteun de praktijk op administratief gebied. Tevens beantwoord ik al uw vragen en kunt u bij mij terecht voor het maken en/of wijzigen van uw afspraken.