Wat moet u doen wanneer u niet tevreden bent?

TELEFONISCH ZIJN WIJ TE BEREIKEN VAN MAANDAG T/M DONDERDAG VAN 08.30 TOT 12.30 UUR, VOOR HET MAKEN VAN UW AFSPRAAK BELT U ONS OP: 036-5345304

Heeft u klachten?

De tandprotheticus is door zijn wettige status een contractant van de zorgverzekeraar.Tandprothetici zijn goed op de hoogte van het vergoedingssysteem en kunnen zelfstandig hun declaraties afhandelen. De meeste zorgverzekeringen vergoeden de kosten van een tandprotheticus.

Uw kunstgebit is met zorg vervaardigd om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. De tandprotheticus geeft u twee maanden garantie op pasvorm (hierna kan door mond veranderingen de pasvorm verminderen de zorgverzekeraar vergoed dan weer de aanpassing)  en 1 jaar voor duurzaamheid.

Door het lidmaatschap van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) onderwerpen zij zich vrijwillig aan beroepscodex en klachtenregelement die mede de belangen van de patiënten en eventuele verwijzer behartigen.

Wilt u precies weten wat u vergoed krijgt door uw zorgverzekering, dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekering. Deze kunnen aan de hand van uw pakket zien waar u voor verzekerd bent en hoeveel u terug krijgt.

T: 036-5345304
E: info@groothofftandprotheticus.nl
W: www.groothofftandprotheticus.nl

Bij spoed of ernstige pijnklachten kunt u ons van maandag t/m vrijdag bereiken op 0651209644.

Klachtenformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Tarieven

  Wij hanteren prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

  Reparaties

  Eventuele reparaties zijn bij ons dezelfde dag nog klaar.

  Zorgverzekeraars